FLATEBY HUNDEKLUBB
Postboks 31
1916 Flateby
E-post: fhk1911@gmail.com

  25 års jubileum 1988 - 2013

INFORMASJON KOMMER!

Marianne Søgaard

NKK utdannet Trinn 2 instruktør

Jeg har drevet aktivt med hund siden 1992, og vært innom agility, viltspor, lydighet og retriever-jakt. Nå konsentrerer jeg meg om retriever-jakt og lydighet. Jeg konkurrerer med begge hundene i eliteklasse retriever-jakt i tillegg til LP kl 3 og FCI 3. Jeg bruker også mine hunder på jakt. 

Jeg er utdannet Trinn 2 instruktør lydighet fra NKK.

Jeg har lang erfaring som intruktør og er opptatt av at trening med hund skal være gøy og bruker positive innlæringsmetoder.

Hilde Nordli

NKK trinn 1 instruktør

Jeg har hatt hund hele livet. Begynte å trene og konkurrere i lp i 1992, da med min rottweiler. Fikk interesse for bruks noen år etterpå og har drevet aktivt med bruks siden da, både som utøver og instruktør. Har i dag 3 kelpier. Med Ayzo, den eldste i flokken, ble vi nordiske mestere i rundering og årets runderingshund 2012 og i 2013 ble vi nordiske mestere i spor og fikk bestemannspremie ‘’beste feltsøk i sporgruppa.’’

Jeg har lang erfaring som instruktør og er opptatt av at hundetrening skal være lystbetont for både hund og fører!

Vivian Braathu

NKK utdannet Trinn 1 instruktør

Jeg har 2 hunder, Aske som er en lapsk vallhund hanne på 9 år og Cora, som er en australsk kelpie tispe på 1 år.

Jeg kom til Flateby Hundeklubb i 2011 for å gå bronsemerke kurs, som vi klarte. Dette ga mersmak og jeg fortsatte å være med på treninger og kurs. Aske og jeg prøvde oss på et par rallylydighetsstevner, men uten særlig hell. Jeg har også gått flere kurs i agility og lydighet.

I 2015 tok jeg instruktør utdannelse da det å trene med hund og hjelpe andre er veldig gøy.

Etter noen lange samtaler med Aske ble vi enige om at han skulle få bli pensjonist. Han skulle få gjøre det han liker best, og det er å være en turkompis. Kløve å trekke er det han liker. Tankene om å få en hund til begynte vokse, og våren 2017 kom Cora hjem til oss.

Planene for Cora er agility og rallylydighet. Men vi trener også vanlig lydighet, spor og feltsøk.

Marianne Hovind

NKK utdannet Trinn 1 instruktør

Jeg har vokst opp med hund ifra barndommen, men har selv vært aktiv med hund siden 1991. Første egne hund var blandingshunden Ludvig. Vi trente LP (lydighet) og tok bronsemerket. I 2009 fikk jeg Zita en BC/collie mix. Vi trente sammen fra dag en. Det ble fokusert på LP og noe spor. Zita og jeg oppnådde 2. premie i klasse 2 lydighet. Juni 2016 flyttet 8 uker gamle Theo «Bringback’s Theron» en Golden Retrieveren (jakt Golden) inn hos meg. Vi trener både LP, retrieverjakt og ikke minst det å ha det gøy sammen i hverdagen. Theo har tatt bronsemerket og begynt å konkurrere i LP 1. Vi har som mål å konkurrere og komme videre i lydighet samt fortsette med retrieverjakt. Som instruktør er jeg opptatt av at hund og eier oppnår den gode kontakten. Det er viktig for meg å hjelpe til med å få på plass lydighet i hverdagen. Og ikke minst får kontakt via lek og ha det gøy sammen. Ønsker også som instruktør, å hjelpe frem de som vil mer innen lydighet som f.eks. bronsemerkeprøven eller konkurrere i grenen.

Jeg ble medlem av Flateby hundeklubb i 2010 og godkjent NKK trinn1 instruktør i 2016.

Carina Elisabeth Arnesen

NKK trinn 1 instruktør

Jeg har to siberian huskyer, pixie (polar pawprints kalypso) på 7 og Lilo (polar pawprints Finding neverland) på 3. Jeg har vært innom litt av alt, med pixie har det vært mest lydighet, spor og utstilling, men også litt agility. Lilo er sent satt i gang, men vil bli en god lydighetshund, som også trenes i spann. 
Som instruktør er jeg opptatt av at det skal være gøy å trene hund og at ingenting er umulig.